Αυτοκίνητο 

Εσείς μπορεί να είστε πάντα προσεκτικοί και να υπακούτε στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά δυστυχώς δεν είναι όλοι σαν εσάς

Έχοντας ασφάλεια αυτοκινήτου, απολαμβάνετε την αίσθηση της ασφάλειας και της οικονομικής σιγουριάς στην περίπτωση που βρεθείτε αντιμέτωποι με τις επιπτώσεις ενός τροχαίου ατυχήματος.

 

Καθώς κυκλοφορούν στους δρόμους αρκετά, δυστυχώς, αυτοκίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν έχουν προνοήσει να τα ασφαλίσουν, η ασφάλεια αυτοκινήτου σας  καλύπτει και στην περίπτωση εμπλοκής σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα. Δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η ασφάλιση οχημάτων είναι υποχρεωτική από το νόμο.

 

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας πως δεν επιλεγεις μία ασφάλεια αυτοκινήτου επειδή «πρέπει», αλλά επειδή την χρειάζεσαι και είναι η ασπίδα σου κάθε φορά που βγαίνεις στον δρόμο.

Θέλετε μία προσφορά για το όχημά σας. Μπορείτε να δείτε Online ποια σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Digital Chronometer
 
Sports Injury

Υγεία

"Το ανθρώπινο σώμα είναι το καλύτερο έργο τέχνης"

Ιπποκράτης

Η ασφάλιση υγείας είναι πια αναγκαία για να νιώθετε ασφαλής εσείς και η οικογένειά σας. Σας εξασφαλίζει πως ό,τι και αν συμβεί, θα είστε σε θέση να το αντιμετωπίσετε με αξιοπρέπεια και χωρίς κόστος στα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού.

 

Με την ασφάλιση υγείας:

 

 • Έχετε άμεση πρόσβαση στα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα χωρίς περιττές αναμονές

 • Απολαμβάνετε εξελιγμένη ιατρική φροντίδα και κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, των Διαγνωστικών εξετάσεων και των ιατρικών αμοιβών

 • Έχετε πρόσβαση σε επείγουσα αερομεταφορά

 • Αποκτάτε τη δυνατότητα για δεύτερη γνωμάτευση

 • Έχετε τη δυνατότητα επιδομάτων ή κεφάλαια για αποκατάσταση

Στις μέρες μας η ασφάλεια υγείας είναι απαραίτητη όσο ποτέ. Είναι μια «επένδυση» για τη προστασία του εαυτού μας και των συνανθρώπων μας.

Με τόσες επιλογές σε κεφάλαια κάλυψης, θέσεις νοσηλείας, επίπεδα συμμετοχής, διαφορετικές απαλλαγές και καλύψεις, η επιλογή του κατάλληλου, για εσάς, προγράμματος υγείας  μπορεί πολλές φορές να είναι δύσκολο.

 

Συνεργάζομαι με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες και μπορώ να σας προτείνω το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Ζωή

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας και όσων αγαπάτε!

Η ασφάλιση ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό σωσίβιο σε μια δύσκολη στιγμή. Είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μεριμνάτε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάτε και οι οποίοι εξαρτώνται οικονομικά από εσάς. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης!

Κάθε οικογένεια έχει το δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις, τις δικές της ανελαστικές δαπάνες. Η πρόωρη απώλεια της ζωής μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες για την ποιότητα ζωής της οικογένειας. Θα πρέπει να καλύψει ανάγκες όπως: τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρων κληρονομιάς, κ.ά.

Η ασφάλιση ζωής έρχεται να καλύψει αυτό το κενό ώστε η οικογένεια να μη χρειαστεί να αλλάξει ριζικά τον τρόπο διαβίωσής της. 

Είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διευθετήσει κανείς τις υποχρεώσεις του και να διασφαλίσει το μέλλον των ανθρώπων που αγαπάει.

Είστε γονείς και θέλετε να εξασφαλίσετε τα παιδιά σας; Έχετε κάποια περιουσία (μικρότερη η μεγαλύτερη) και δεν θέλετε να επιβαρύνεται τους οικείους σας με έξοδα κληρονομιάς κλπ; Θέλετε μήπως να εξασφαλίσετε τις σπουδές των παιδιών σας ή να ενισχύσετε τα μελλοντικά τους πλάνα;

 

Όποιος και εάν είναι ο λόγος για κάνετε μία ασφάλεια ζωής είναι σίγουρο πως αποτελεί μία πράξη αγάπη και ευθύνης προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Family at a Beach
 
 
Running Up the Stairs

Σύνταξη και αποταμίευση

Η ασφάλεια συνταξιοδότησης είναι το απολυτό εργαλείο αποταμίευσης … γιατί σχεδιάστηκε ακριβώς γι αυτό.

 

Προσφέρει ισόβιο, μόνιμο, εγγυημένο εισόδημα την ώρα που πρέπει. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται την μοναδικότητα της και την αντιπαραβάλουν άλλες μορφές αποταμίευσης χρημάτων. Καμία όμως άλλη λύση δεν μπορεί προσφέρει ό,τι η ιδιωτική ασφάλιση συνταξης. Να λειτουργεί δηλαδή επικουρικά και να προστατεύει απόλυτα τον ασφαλισμένο-δικαιούχο. 

 

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποιος έχει πετύχει απόλυτα στα μελλοντικά του σχέδια δεν θα αρνηθεί ένα ισόβιο εισόδημα που δημιουργήθηκε από τις συστηματικές αποταμιεύσεις του.

 

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το κρατικό συνταξιοδοτικό σύστημα έχει σημαντικά προβλήματα. Ο κύριος σκοπός της ιδιωτικής ασφάλισης συνταξιοδότησης είναι η διατήρηση του βιοτικού επιπέδου σας στα χρόνια που θα έχετε σταματήσει την εργασία σας. Όταν θα θέλετε να απολαύσετε τη ζωή σας στο μέγιστο βαθμό αλλά, εφόσον χρειάζεται, να βοηθήσετε και τους οικείους σας (παιδιά, εγγόνια κλπ.)

Εσείς έχετε τα σχέδια και τα όνειρά σας. Εμείς την τεχνογωνσία και την εμπειρία. Ο σωστός σχεδιασμός του προγραμμάτος ιδιωτικής σύνταξης εξασφαλίζει την ηρεμία και την επίπεδο ζωής σας. Μαζί μπορούμε!

 

Κατοικία

Σπίτι. Ένα κέλυφος προστατεύει και αγκαλιάζει ό,τι αγαπάμε. Ασφαλίζοντάς το, μένετε ήσυχοι πως καλύπτετε τα υπάρχοντά σας και όχι μόνο!

 

Γιατί να το θεωρούμε δεδομένο και να το αφήνουμε εκτεθειμένο σε αποδεδειγμένα υπαρκτούς κινδύνους. Ασφαλίστε την πιο πολύτιμη περιουσία σας ενδεικτικά για :

 • Ακραία καιρικά φαινόμενα

 • Σεισμό

 • Κλοπή – διάρρηξη

 • Ζημιές από νερά, πλημμύρα ή διαρροή σωληνώσεων

 • Φωτιά από αμέλεια ή βραχυκύκλωμα

 • Αστική Ευθύνη των μελών της οικογένειας (και των κατοικίδιων)

 • Νομική Προστασία

 • Ζημιές των κοινοχρήστων χώρων (στο % που σας αναλογεί)

 • Κάθε κίνδυνο (προγράμματα ασφάλισης «κατά παντός κινδύνου»)

 

Ακόμα όμως και εάν έχετε ασφάλιση το σπίτι σας με αφορμή το στεγαστικό δάνειο πρέπει να γνωρίζετε πως στις περισσότερες περιπτώσεις η κάλυψη αφορά το κτίριο και όχι το περιεχόμενο σας.

Το σπίτι είναι ο ιερός χώρος κάθε οικογένειας. Εκεί που μεγαλώνουν γενιές, και όνειρα ζωής γίνονται πραγματικότητα. Είμαστε σίγουροι πως το θέλετε ασφαλισμένο.

Καλύψεις, εξαιρέσεις, όρια, υπό-όρια, ιδιόκτητοι ή κοινόχρηστοι χώροι. Η μία εταιρία καλύπτει το ένα, η άλλη το άλλο. Μπερδευτήκατε;

 

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Practising Yoga at Home
 
Image by Jorik Kleen

Επιχείρηση

Μην αφήνετε την επιχείρησή σας στην τύχη. Μία κακή στιγμή αρκεί για να ανατρέψει την ισορροπία μιας ζωής και να σας δημιουργήσει σοβαρά έως και μη αναστρέψιμα προβλήματα.

Σε μία περίοδο που οι επιχειρήσεις λειτουργούν και προσπαθούν να αναπτυχθούν υπό αντίξοες συνθήκες, η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να εξασφαλίσει τη συνέχεια και την ανάπτυξή τους.

Η ασφάλιση αφορά όλα τα είδη επιχειρήσεων, καλύπτοντας το περιεχόμενο, το εμπόρευμα, τις υποδομές, τα κτίρια, το μηχανολογικό εξοπλισμό, τις πρώτες  ύλες κ.λπ.

 

Ενδεικτικά καλύψεις που μπορούν να επιλεγούν :

 • Φωτιά/Πυρκαγιά, που μπορεί να προκληθεί σε εγκαταστάσεις ή μηχανήματα, από κεραυνό ή βραχυκύκλωμα

 • Απώλεια κερδών

 • Κλοπή και ληστεία

 • Θραύση κρυστάλλων και υαλοπινάκων

 • Καιρικά φαινόμενα (πλημμύρα, θύελλά καταιγίδα, κεραυνό, χιόνι, χαλάζι κλπ

 • Τρομοκρατικές ή κακόβουλες ενέργειες

 • Ζημιές από διάρρηξη σωληνώσεων

 • Σεισμό

 • Αστική ευθύνη

Επένδυση

Τα επενδυτικά ασφαλιστικά προγράμματα αποτελούν μια σύγχρονη λύση συσσώρευσης κεφαλαίου, που συνδυάζουν υψηλότερες απόδοσεις και ασφάλιση.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα τύπου Unit Linked (UL), τα οποία συνδυάζουν επένδυση κεφαλαίου με ασφαλιστικές καλύψεις, αποτελούν μια από τις πλέον ευέλικτες και προσιτές λύσεις.

Τα προϊόντα αυτά δίνουν τη δυνατότητα σε όλους, ακόμη και με ένα χαμηλό εφάπαξ κεφάλαιο ή με χαμηλού ύψους μηνιαίες καταβολές, να διαμορφώσουν ένα ευέλικτο και αποδοτικό χαρτοφυλάκιο, αξιοποιώντας ακόμα περισσότερα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η μείωση του κινδύνου της επένδυσης, μέσα από τη διασπορά των χρημάτων σε διαφορετικές κατηγορίες αξιών, όπως μετοχές, ομόλογα και χρηματικά διαθέσιμα, τόσο της ελληνικής όσο και των διεθνών κεφαλαιαγορών.

 

Τα αμοιβαία κεφάλαια δεν έχουν εγγυημένες αποδόσεις και προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Running Shoes
 
 
Sailing

Σκάφη Αναψυχής

Για κάποιους είναι πολυτέλεια, για άλλους διασκέδαση ή χόμπυ, ενώ για όλους είναι το μεράκι τους.

Όποιος και αν εάν είναι ο λόγος που έχετε το σκάφος σας, η σωστή και πλήρης προστασία του πρέπει να αποτελεί βασική σας προτεραιότητα. Φυσικά αποτελεί και υποχρέωση σας, αφού η ασφάλιση των σκαφών αναψυχής είναι υποχρεωτική από το νόμο (νόμος 4256/2014), όπως και η ασφάλιση αυτοκινήτου.

 

Μην ξεχνάτε όπως ότι το σκάφος σας αποτελεί και ένα περιουσιακό σας στοιχείο το οποίο θα πρέπει να έχετε ασφαλισμένο. Ταυτόχρονα, μαζί με εσάς, τις περισσότερες φορές βρίσκονται στο σκάφος η οικογένειά σας και καλοί σας φίλοι για τους οποίους έχετε ευθύνη.

 

Πλέον της υποχρεωτικής ασφάλισης αστικής ευθύνης υπάρχει πλήθος καλύψεων για να «θωρακίσετε» το σκάφος για ακόμα καλύτερα. Ενδεικτικές χρήσιμες καλύψεις :

 • Φωτιά

 • Κλοπή του σκάφους ή του εξοπλισμού

 • Πρόσκρουση και Προσάραξη

 • Κακόβουλες πράξεις.

 • Ζημίες κατά την οδική μεταφορά του οχήματος με trailer

 • Μηχανικές Βλάβες

 • Κάλυψη προσωπικών ειδών

 

«Αγάπη», «Cruiser», «Παναγία», «Captain Cook», «Ελενίτσα ΙΙ»  Όποια και εάν είναι η ονομασία του, είναι σίγουρο πως το σκάφος αξίζει την καλύτερη ασφάλιση.

 

Ομαδική Ασφάλιση

Τα επενδυτικά ασφαλιστικά προγράμματα αποτελούν μια σύγχρονη λύση συσσώρευσης κεφαλαίου, που συνδυάζουν υψηλότερες απόδοσεις και ασφάλιση.

Τα ασφαλιστικά προϊόντα τύπου Unit Linked (UL), τα οποία συνδυάζουν επένδυση κεφαλαίου με ασφαλιστικές καλύψεις, αποτελούν μια από τις πλέον ευέλικτες και προσιτές λύσεις.

Τα προϊόντα αυτά δίνουν τη δυνατότητα σε όλους, ακόμη και με ένα χαμηλό εφάπαξ κεφάλαιο ή με χαμηλού ύψους μηνιαίες καταβολές, να διαμορφώσουν ένα ευέλικτο και αποδοτικό χαρτοφυλάκιο, αξιοποιώντας ακόμα περισσότερα τα χρήματα που έχουν συγκεντρώσει.

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η μείωση του κινδύνου της επένδυσης, μέσα από τη διασπορά των χρημάτων σε διαφορετικές κατηγορίες αξιών, όπως μετοχές, ομόλογα και χρηματικά διαθέσιμα, τόσο της ελληνικής όσο και των διεθνών κεφαλαιαγορών.

 

Τα αμοιβαία κεφάλαια δεν έχουν εγγυημένες αποδόσεις και προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές.

Hand Pile of Happy Group
 

Ειδικές ασφαλίσεις

Η ασφάλεια συνταξιοδότησης είναι το απολυτό εργαλείο αποταμίευσης … γιατί σχεδιάστηκε ακριβώς γι αυτό.

 

Προσφέρει ισόβιο, μόνιμο, εγγυημένο εισόδημα την ώρα που πρέπει. Πολλοί δεν αντιλαμβάνονται την μοναδικότητα της και την αντιπαραβάλουν άλλες μορφές αποταμίευσης χρημάτων. Καμία όμως άλλη λύση δεν μπορεί προσφέρει ό,τι η ιδιωτική ασφάλιση συνταξης. Να λειτουργεί δηλαδή επικουρικά και να προστατεύει απόλυτα τον ασφαλισμένο-δικαιούχο. 

 

Ακόμα όμως και στην περίπτωση που κάποιος έχει πετύχει απόλυτα στα μελλοντικά του σχέδια δεν θα αρνηθεί ένα ισόβιο εισόδημα που δημιουργήθηκε από τις συστηματικές αποταμιεύσεις του.

 

Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το κρατικό συνταξιοδοτικό σύστημα έχει σημαντικά προβλήματα. Ο κύριος σκοπός της ιδιωτικής ασφάλισης συνταξιοδότησης είναι η διατήρηση του βιοτικού επιπέδου σας στα χρόνια που θα έχετε σταματήσει την εργασία σας. Όταν θα θέλετε να απολαύσετε τη ζωή σας στο μέγιστο βαθμό αλλά, εφόσον χρειάζεται, να βοηθήσετε και τους οικείους σας (παιδιά, εγγόνια κλπ.)

 
 
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Instagram

H διεύθυνσή μας

Γλαύκης 30

15232 Χαλάνδρι

Email: george.karathanasis@gmail.com
Tel: 6945 466 405

Επικοινωνήστε μαζί μας

© 2020 - George Karathanasis Insurance.                                                                                                        Created by: UNIQUE marketing & development Consulting